Villa Mooi uitje

Afgelopen zaterdag, 19 mei, was het klantendag bij ‘Villa Mooi’ in Zwolle. Dát vond ik een leuke aangelegenheid om een uitje van te maken. Dus op met de trein naar Zwolle. Dit ritje heb ik inmiddels al wel vaker gemaakt, want Zwolle is voor mij niet zover. Toen ik verhuisde van Groningen naar Steenwijk ging ik al gauw op zoek naar andere winkeltjes en ‘Villa Mooi’ was gelukkig snel gevonden.

‘Villa Mooi’ heette eerst ‘Villa Tovertoren’ en is 16 jaar geleden door Angelique begonnen aan de van Karnebeekstraat in Zwolle. “Ik ben begonnen met de verkoop van 2e hands speelgoed en dit breidde zich uit naar nieuw speelgoed en kinderkleding. Van een merk kon ik ook wat volwassen dames jurken inkopen en zo is de winkel uitgebreid naar een winkel met 11 dameskleding merken en nog evenveel speelgoed als voorheen. De kinderkleding verkoop ik niet meer. Hier was in Zwolle niet zoveel animo voor.”

Voor de klantendag was het hele team van Villa Mooi aanwezig. Een heerlijk enthousiast en vrolijk team! Ik voelde me gelijk helemaal welkom. Het team bestaat uit Sandra, Floor, Angelique, Helma en Lotte.

Villa Mooi is écht zo’n winkel waar je je ogen uitkijkt! In het begin van de winkel is de dameskleding te vinden.

De kledingmerken die Villa Mooi verkoopt zijn Blutsgeschwister, King Louie, Iez, Le Pep, Tante Betsy, Froy and Dind, Nice Things, Very Cherry, Bakery Ladies, Danefae, 4funkyflavours , Who’s that girl/Wo to go en de super leuke Clumpy’s zijn ook te vinden bij Villa Mooi.

Omdat Blutsgeschwister een favoriet kledingmerk van mij is vroeg ik aan Angelique wat haar zo aanspreekt in dit merk; “Blutsgeschwister verkoop ik ongeveer 4 jaar denk ik. Het is het lievelingsmerk van Floor. Bluts heeft verrassend leuke printjes en modellen, het is altijd anders dan de rest. De winterjassen van Bluts zijn altijd echt top! Ik heb uit elke collectie altijd wel wat kledingstukken in mijn kast. Favoriet vorig jaar was het rood gestreepte soepele broekpak, dit jaar het mooie jurkje met de groen/zwarte bloemetjes. Staat verrassend!”

Villa Mooi organiseert regelmatig klantendagen. Er zijn dan speciale acties; korting, speciale koopjes, verloting van kledingstukken en als je wat koopt krijg je een te gekke goodiebag mee.

Zoals jullie al hebben kunnen lezen kun je ook speelgoed kopen bij Villa Mooi. Écht héél veel speelgoed! Dit is te vinden achter in de winkel. Mijn kinderen waren laatst met me mee en ze keken hun ogen uit. Het soort speelgoed wat je bij Villa Mooi kunt kopen is niet het ‘gebruikelijke’ speelgoed dat je in de ‘standaard’ speelgoedwinkels tegenkomt.

Er is heel veel houten speelgoed, educatief speelgoed, originele spelletjes, lampjes in originele vormen, sieraden voor kinderen, boekjes, verkleedkleren, muziekdoosjes en ga zo maar door.

Ik blijf zelf ook altijd een beetje kind, als ik dat speelgoed zie heb ik zelf ook een verlanglijstje 😁. Míjn favorieten zijn Sylvanian, Monchhichi aapje, boomhut, Lapin and me, en een onwijs schattig popje…

Het was zo leuk om bekenden tegen te komen! Veel gezichten kende ik al van de facebookgroepen, en als je ze dan in het ‘echt’ ziet is het heel gewoon ofzo.

Zin in een dagje Zwolle? Dan zeker even langs gaan bij Villa Mooi! Ik weet zeker dat de ontvangst warm is en heb je hulp nodig? De dames helpen je graag! Mocht je een kledingstuk zoeken en woon je niet in de buurt? Villa Mooi wil het graag naar je opsturen.

En tot slot heb iets héél leuks!!! Ik mag een super leuk jurkje van ‘Wow to go’ weggeven! Hoe kun je dit toffe jurkje winnen?? Like de facebook pagina van Villa Mooi en like de facebook pagina van The Color of Joy . Deel vervolgens het blog bericht over Villa Mooi OPENBAAR! (Bij instellingen kun je hem op ‘openbaar’ zetten ipv ‘vrienden’. Graag hoor ik waarom je het jurkje zou willen winnen en in welke maat. Het jurkje kan opgestuurd worden, dus iedereen in Nederland kan mee doen!

Lieve dames van Villa Mooi, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid. Wat hebben we een te gekke goodiebag gekregen, super bedankt ook daarvoor! Mij zien jullie zéker terug 😊.

Veel liefs van Joyce

12 Comments

 1. Wat een prachtige kleur heeft die jurk! Waarom ik hoop op deze schoonheid? Het was voor mij een moeilijke tijd. Daardoor bleven de kleurrijke outfits in mijn kast hangen, maar nu ga ik weer naar iets fleurigs verlangen. 
  Gelukkig gaat het nu vooruit, zorgt deze jurk voor een joyful besluit?
  Deze zwierige jurk van luchtige stof, lijkt me echt ontzettend tof. In een outfit met het Wow to Go effect voel ik me hopelijk weer helemaal perfect. (Maat M of L past me wel.)

  Geliked door 1 persoon

 2. Owwww wat een mooie winkel he?! Daar voel je je echt een kind in een snoepwinkel. En leuke jurkjes om uit te kiezen! Deze van wtg zou ik heulll graag willen winnen. Lijkt me heerlijk om deze zomer in te flaneren!!

  Geliked door 1 persoon

 3. wat een leuk jurkje, wil ik best wel winnen 🙂 Ik ben het afgelopen jaar fiks afgevallen (zo’n 50 kilo) en mijn kledingkast moet dus opnieuw gevuld worden. Deze jurk is welkom in mijn kast. Ik weet niet zo goed welke maat, maar ik woon in Zwolle, dus kan bij villa mooi wel passen welke maat ik nodig heb.

  Like

 4. Allereerst is dit jurkje een kleur die ik heel goed kan hebben en de eenvoud vh jurkje spreekt me aan. Daarnaast ben ik al 6 maten kleiner en is het fijn om weer een jurkje erbij te hebben die past niet te groot. Dit is een jurkje in mijn stijl effen simpel en toch waanzinnig leuk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s