Combineren kun je leren… Anita

Wat heb ik toch leuke reacties gehad op de vorige blog … Écht zo leuk om te lezen en te horen! En al snel was er weer een leuke dame die mij een berichtje stuurde 😊.

En dat is… Anita! Anita heb ik nog niet in het echt ontmoet, maar ik heb al wel heel veel ootd’s (outfit of the day) van haar voorbij zien komen. Ze heeft een onwijs leuke rok gekocht van Tante Betsy, daar heeft ze zelf al een hele mooie combi van gemaakt. Maar Anita vroeg zich af of ik haar kon helpen op wat voor manier ze deze rok nog meer kan dragen. Een hele leuke nieuwe uitdaging voor mij 😊.

Dit is de geweldige combi die Anita al heeft. Ze kocht de set tegelijk in de winkel. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk, maar het hangt er wel vanaf wat je nog meer in je kast hebt liggen.

Ik vroeg aan Anita of ze alle kledingstukken met rood, wit, blauw en roze op wilde zoeken. Én uiteraard vroeg ik haar of ze een spijkerjasje heeft, hét kledingstuk die eigenlijk iedereen zou ‘moeten’ hebben. Daar heeft ze vervolgens foto’s van gemaakt.

Check die leuke schoenen in rood en wit; die passen er perfect bij!

Soms is het best lastig in te schatten vanaf een foto hoe de kleuren precies zijn. Dus we hebben heel wat berichtjes heen en weer gestuurd. Ik bedacht een aantal combi’s en vervolgens heeft Anita het aangepast en er foto’s van gemaakt.

Dit is de eerste combi. Voor ons beiden zéér geslaagd! Rood staat erg mooi bij deze rok, dus echt een aanrader. Het rode shirt heeft een klein printje, maar niet al te opvallend. Dus een goeie om mee te beginnen als je eens print op print wil proberen.

De volgende combi is ook super leuk. Een donker blauwe top met witte polkadotjes. Zowel het witte vestje als het spijkerjasje passen hier perfect bij. Anita vroeg zich ook af hoe ze de rok in de winter kan dragen. Ik zou zeggen: een donkerblauwe panty of legging eronder en klaar ben je!

De bovenstaande foto’s zijn 2 combinaties die we niet geslaagd vinden. Ik denk wel dat de rok mooi met roze te combineren is, maar niét met deze roze. Wat de blouse met de vogeltjes betreft, deze kleuren blauw passen niet bij elkaar.

Het was wel grappig, want er bleek meer in Anita’s kast te liggen dan dat ze door had. Na wat speurwerk kwamen er nog wat topjes tevoorschijn. Vervolgens heeft ze dus nog wat foto’s gemaakt 😊.

Je kunt het niet heel goed zien, maar het is een rode en een roze top. Deze kun je weer op verschillende manieren combineren. Ook zag Anita nog een roze vest liggen, dus ook nog maar even aangpast.

Het was wel grappig, want Anita en ik verschillen wel wat van smaak. Het roze vest vond ik mwa, terwijl Anita blij verrast was. En zo kwamen we wel meer dingen tegen. Tóch hebben we 2 dezelfde combi’s die in onze top 3 staan!

De top 3 van Anita; wat mij gelijk op viel is dat het met allemaal verschillende kledingstukken is. Dus super veel mogelijkheden om te combineren!

Mijn top 3

Mijn nummer 1 is met een top van Tante Betsy. Kom ik dus wel weer uit op print op print 😊.

Ik heb nog even gekeken naar waar Anita deze rok nog meer mee zou kunnen combineren. Ik haalde mijn inspiratie van de Tante Betsy site.

Lieve Anita, ontzettend tof dat je me een berichtje stuurde! Super leuk dat ik je op deze manier kon helpen 😊.

Veel liefs van Joyce

1 Comment

  1. Ik vind de combi’s met het rode en fuchsia topje het leukste. Vaak is het gewoon een kwestie van inderdaad uit de kast trekken en wat proberen. Vaakt pakt dat hartstikke leuk uit, zo ook hier!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s