Twinnen met je dochter in 4funkyflavours

Al voordat ik zelf op de kleurrijke-en- vrolijke-printjes-tour ging vond ik printjes en kleur fantastisch voor mijn dochter. Toen mijn oudste dochter geboren werd en het bleek dat zij een meisje was liet ik mijn moeder snel naar de Hema gaan om roze jurkjes in te slaan.

photocollage_20185121735558301808223736.png

Gaandeweg leerde ik steeds meer merken kennen, dus barbapapa prints, poesjes, polkadots, kom maar op! Ik ontdekte het merk molo en was op slag ‘verliefd’. Ik dacht toen al wel eens wat zou het tof zijn als je dit in volwassen kleding kunt kopen…

photocollage_2018512173638679375707472.png
Toen Saar een baby was ontdekte ik het merk 4ff. Op de foto links onderaan draagt ze een heerlijk retro achtig pakje

Er ging een wereld voor me open toen ik merken ontdekte waar dit soort prints gewoon écht te krijgen zijn in grote maten! En daarbij zijn er óók nog eens merken waarmee je gewoon kan ‘twinnen met je dochter’! Heb ik even geluk dat ik 2 dochters heb 😁.

Is er nog wel 1 puntje… je dochter moet het dan wel leuk vinden 😉. Onze oudste dochter Noa is nu 9 en ze lijkt erg op mij. Ze weet precies wat ze wil EN dus ook wat ze niét wil 😬 . 3 jaar later kwam Saar. Ook een uniek mensje, ze houdt echt van stoere dingen! Ze wil later ‘politie’ worden en heeft dan ook een politie helm, een megafoon, 7 verschillende Nerf’s en een heus bonnenboekje om bekeuringen uit te schrijven.

Een uitdaging met mijn dochters? Jaaa, maar wel een héle leuke! Ik wil graag in een aantal blogs laten zien hoe leuk het kan zijn om te ‘twinnen’. Ik moet er wel gelijk bij zeggen dat we de kleding meestal niet tegelijk dragen, zo gaat dat dan in de praktijk… máár het idee vind ik geweldig!

Vandaag wil ik jullie graag het merk 4funkyflavours laten zien. Toen we op de site van 4funkyflavours gingen kijken of er wat voor Noa bij zat heeft ze zelf een aantal kledingstukken uitgezocht. Het leuke is dat ik van 2 prints óók een jurkje en een shirt heb, dus wat kunnen we? Inderdaad samen ‘twinnen’!

Hier draagt Noa een shirt en rokje van 4funkyflavours. Ik heb van de print van het rokje een shirt en het groene rokje wat ik draag is ook van 4ff. Mijn man Reinier draagt hier overigens ook een 4funkyflavours shirt. En zo passen we allemaal mooi bij elkaar😊.

Deze print hebben we ook nog samen, waar ik het jurkje van heb heeft Noa het rokje. Het shirt wat Noa aan heeft is ook van 4ff en past perfect bij beide rokjes. Zo kun je dus ook leuk mixen en matchen. Super leuk toch!

Saar en ik hebben ook nog een gemeenschappelijke print. Toen ik het jurkje aan haar liet zien, terwijl ik de jumpsuit aan had, zei ze ‘Hé, we hebben dezelfde’ en wou vervolgens gelijk het jurkje aan.

Heerlijk zo’n fotoshoot! De ene keer hebben ze er geen zin in, de andere keer wel. Zo zijn kinderen ook en dat is helemaal prima! Soms gebruik ik dan ook gewoon een foto die ik al had en dan zie je ineens dat ze zo snel groeien ❤.

En dit was 4funkyflavours alweer. Een heerlijk kleurrijk merk met hele originele prints. Ik draag meestal maat xl (met mijn maat 44), soms l, dat hangt er net vanaf hoe het kledingstuk valt. Voor de meiden neem ik vaak een maatje groter dan wat ze normaal dragen. Op de website kun je via de maattabel kijken wat de afmetingen zijn van de maat die je denkt nodig te hebben. Ideaal dus, zo kun je thuis een kledingstuk na meten om te kijken of het gaat passen.

Goed nieuws voor de mannen en jongens! Volop dezelfde prints te krijgen! Dus zeker de moeite waard om eens de website te bezoeken. Ook kun je als vrouw zijnde met 4funkyflavours twinnen met je zoon! Je kunt zélfs twinnen met je man 😁.

Twinnen met je dochter… ik ga er nog meer over schrijven, ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen. Misschien zijn je dochters al wel te oud of heb je geen dochters? Mijn hart gaat uit naar de vrouwen die misschien zelf ook wel kinderen gehad zouden willen hebben… Het is niet zomaar vanzelfsprekend en het kan ook pijnlijk zijn, maar ik hoop dat de foto’s ook een glimlach op jullie gezicht hebben getoverd 😘.

Veel liefs van Joyce

6 Comments

  1. Wat leuk zeg! Ik heb twee jongens, maar vooral de oudste van 6 vindt het erg leuk om dezelfde kleuren en printjes aan te hebben als papa, dus thanx voor de goeie tip 4ff!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s