Combineren kun je leren… Annemiek

Mag ik jullie voorstellen aan Annemiek! Annemiek heeft mij naar aanleiding van de blog Combineren kun je leren… Heidi een berichtje gestuurd of ik haar misschien wilde helpen met een ‘combi-probleem’. Dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen, super leuk!

Annemiek liet me een foto zien van haar aankoop. Op dat moment moest het rokje zelfs nog bij haar bezorgd worden 😊. Het te gekke rokje is gemaakt door Monique van Villa Stip Zij maakt geweldige kleding! Ook veel combinaties met 2 printjes bij elkaar waar ik zo van hou 😊. Je kunt lid worden van de facebookgroep, daar staan alle mogelijkheden op en kun je ook een bestelling plaatsen.

Ik heb Annemiek alvast gevraagd of ze wilde kijken naar kledingstukken (shirts, vestjes, leggings, panty’s) met dezelfde kleuren die het rokje heeft. Én ik heb gevraagd of Annemiek ook een spijkerjasje heeft.

Zoals jullie kunnen zien zijn dat de kleuren rood, blauw, wit en geel. Annemiek had 3 items in haar kast liggen die bij dit rokje passen.

Ik denk dat iedereen dat wel eens heeft, dat je iets koopt en dat je echt bijna geen goeie match hebt. In dat geval is het wel leuk om op zoek te gaan naar iets wat erbij zou kunnen passen. Maar deze combi had Annemiek al in huis liggen.

Een spijkerjasje is eigenlijk een ‘must’ voor elke kledingkast. Een spijkerjasje kun je écht met zoveel kledingstukken combineren. Ook het rode vestje en de rode panty had Annemiek al in haar kast liggen.

Dit leuke polkadot shirtje heeft Annemiek speciaal gekocht. Het is een print op print combinatie en wat staat dit toch ontzettend leuk! Ook hier matchen het vestje en het spijkerjasje perfect bij!

Hier draagt Annemiek een licht geel shirt, wat ook weer goed combineert met de hele outfit. Deze heeft ze ook speciaal aangeschaft. Donkergeel zou ook zéker goed staan bij dit rokje. Is het jullie opgevallen dat Annemiek de shirts in haar rokje draagt? Dit geeft een super effect, omdat je dan de leuke gestreepte band van het rokje blijft zien.

Ik heb nog even gekeken wat voor combinaties nog meer leuk zijn mocht Annemiek haar collectie nog willen uitbreiden. Het zijn allemaal basiskledingstukken die goed te combineren zijn met andere sets.

Ik keek op de site van en ‘Tante Betsy’, daar is het een walhalla voor de kleuren rood, wit en blauw 😊. Ik hou zelf heel erg van print op print. Dit roodgeruite shirt straalt op het rokje wel rust uit. En met een mooi blauw of wit vestje is je outfit helemaal af.

Hier zijn nog meer toffe opties! Als je op zoekt gaat is er dus genoeg te vinden!

En toen dacht ik dat dit het was… máár Annemiek plaatste een foto op de ‘Tante Betsy liefde en retro jurkjes’ facebook groep en wát zag mijn oog daar?? Een rood met blauw gestreept bloesje! Match!!

Dus ik heb gevraagd of Annemiek de combi wilde proberen. En… tadaaaaa! Helemaal super toch! Soms moet je gewoon maar eens gek doen en het proberen. Het was wel grappig, want Annemiek haar reactie was ‘met die rok🤔’. Inderdaad met díe rok😀.

Er hing nog een rood/blauw gestreept shirt, maar toen Annemiek hiervan een foto stuurde was het voor ons beide niet ´hoera´. Maar ik ben wel benieuwd hoe het eruit zou zien als je een donker blauwe panty of legging eronder aan zou doen, dan laat je namelijk de donker blauwe kleur uit het shirt terugkomen. Zien jullie het verschil? In ieder geval zie je maar weer dat er soms meer mogelijk is dan jezelf denkt.

Annemiek, super leuk dat je me een berichtje stuurde en dat ik je zo kon helpen!

Heb jij nou ook een kledingstuk in de kast liggen en je weet niet hoe je het moet dragen? Je mag me gerust een berichtje sturen 😀.

Liefs van Joyce

7 Comments

  1. Wauw!!! Annemiek wat ben je mooi🤩. Dat rokje is geweldig en wat hebben jij en Joyce vet goed gecombineerd!!! En weer zo’n heerlijk blog ervan geschreven👍🏻. Top gedaan Joyce😃

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s