Lisa’s Song

In mijn blog ´Küss mich Johnny’ heb ik jullie al uitgebreid verteld wat het thema is van de derde lichting van Blutsgeschwister. Vandaag vertel ik jullie graag over het onderdeel ‘Lisa’s Song’. In de film ´Dirty Dancing is Lisa de zus van Baby. Ik vond Lisa altijd behoorlijk irritant met haar ´Hula song´. Ik heb hem voor de grap even opgezocht, maar echt na 1 zin heb ik heb maar weer weggeklikt. MAAR…

Ik viel gelijk voor de kleuren en de printjes van ‘Lisa’s Song’. Je krijgt er echt het zomerse gevoel van. Dus voor deze collectie niks geen irritatie, alleen maar ´oeeehsss en aaaahhhs´. Voor mij sprongen er 2 printen uit die ik heel erg graag bij elkaar wilde proberen. Het uitje naar ‘Zheng’ was hier het aangewezen moment voor. De dozen waren nog niet eens allemaal uitgepakt en de items die ik zocht zaten nog verpakt in het plastic! Had ik even geluk 😊 .

Dáár was mijn droomrok (‘Big girls don’t cry’ in de stofsoort ‘Exotic evergreen’) en het fantastische bijpassende shirtje (‘Bruderkuss gretchen’ in de stofsoort ‘Mad melon mambo’). Maar ja… nu nog de vraag of het me wel zou staan. Ik werd er gelijk helemaal blij van, nóg blijer werd ik toen ik ontdekte dat de rok zakken heeft. Weten jullie het nog? In mijn blog over ‘De Daydream Diva Pants’ vertelde ik dat ik de zakken in de broek zo heerlijk vind en dat ik dit in een rok ook graag zou willen hebben. Nou… mijn wens is gelijk in vervulling gegaan 😉 . En je begrijpt… de set is mee naar huis gegaan!

Ik show hem graag voor jullie. De kleuren zijn geweldig en wat past het shirt met de meloenen en toch goed bij. Mocht je niet zo van deze kleuren houden dan zijn er ook nog andere mogelijkheden. De rok is er namelijk in nog 3 andere printen: ‘Trot the fox stripes’, ‘Babies bordure’ en ‘Cha cha check’.

En dan heb je ook nog het model ´Bruderkuss gretchen´ in 2 andere printjes. Op het shirt ‘Blues and rhythm’ staan dansende paartjes en dan heb je nog het shirt ‘Tennis talent’ waar tennisrackets op staan.

De andere twee stofsoorten in de serie ‘Lisa’s song’ zijn ‘Step one and two’ en ‘Love for leaves’. Deze 4 stoffen zijn echt geweldig om met elkaar te combineren.

Ook kun je met deze andere printen te gekke combi’s maken met de collectie die Blutsgeschwister heeft. Uiteraard kun je ook kijken wat je al in je kledingkast hebt liggen. Zo ben ik ook weer mijn kast ingedoken of ik nog wat andere combi’s kan maken met de rok en het shirt. Natuurlijk laat ik deze ook even aan jullie zien.

Met de rok heb ik 2 combi’s met effen shirts (Blutsgeschwister en Wow to go) en 2 combi’s met print (Blutsgeschwister)

Dan de combi’s voor het shirt. Het groene print rokje is van Tante Betsy. Zwarte cactus rokje van Blutsgeschwister. Het felgroene rokje is van 4funkyflavours. En dan nog 2 stipjes rokjes van Blutsgeschwister.

Zo zie je dat er veel mogelijk is. En dan last but not least, de combi’s met 2 heerlijke broekkies. Beide van Blutsgeschwister.

En zo heb ik weer wat te combineren. Ik hoop toch zo dat het weer wat beter gaat worden, want dan kan ik deze set lekker gaan dragen 😊.

Veel liefs van Joyce

4 Comments

  1. Wat ben je weer lekker aan het mix-matchen! Ik ga toch ook weer meer kijken naar mijn eerste liefde…: Blutsgeschwister😃. Afgelopen zaterdag bij Zheng geweest, zo leuk! Daar kom ik nog wel vaker.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s