Küs mich, Johnny!

Én daar is dan alweer de derde lichting van Blutsgeschwister! En… weten jullie gelijk met welk thema “Küs mich, Johnny” te maken heeft? Zaten jullie vroeger ook zo te zwijmelen bij Patrick Swazy? Dé stoere hunk die “Johnny” speelde? En oeeeehhh…. dat inimini-kleine-blote-billen-stukje! Nu weten jullie hét vast! De film ‘Dirty Dancing’ staat centraal!

1

“Deze film is van mij” (Karin Ziegler)

Ook wanneer Johnny Castle voor mij niet “Some kind of wonderful” was en juist omdat Baby een goed voorbeeld was voor de gemiddelde schoonheid raakte de film ‘Dirty Dancing’ mijn puber-ego diep en maakte, en dit zeg ik zonder schaamte, een blijvende indruk. De soundtrack maakte me licht als een nog niet bestaande zomerliefde en draaide mijn walkman warm, en zo ook mijn leven als meisje. Dat is de reden dat ik een beetje van deze vreugde terug wil geven en ik deze collectie opdraag aan een film die bij mij hoort: ‘Dirty Dancing’.

Velen van jullie zullen mij zeker begrijpen en laten we daarom samen met ‘Hungry eyes’ een duik nemen in de wereld van Johnny, Baby, Lisa en de Kellermans en opgaan in de herinnering die kleding is geworden.

1.jpg

De collectie bestaat weer uit 4 onderdelen; ‘Lisa’s Song’, ‘Golf with Daddy’, ‘Geh und spiel mit Deinen Puppen, Baby!’ en ‘Mein Baby gehört ze mir’. Als ik dit zo aan het opschrijven ben dan denk ik van… stel je toch eens voor als je deze film niet kent? Wát denk je dan?? Hahahaha en dan heb je de naam van de stoffen nog niet eens gehoord 😉.

In één blog kan ik onmogelijk alle items bij langs gaan, het is namelijk weer een hele bubs! Ik wil graag beginnen met ‘Golf with Daddy’, omdat ik daarvan mijn eerste items gekocht en gekregen heb 🙂 .

Bij de rok ‘Daddys girl’ was het gelijk ‘liefde op het eerste gezicht’. Ik had hem gezien op een plaatje, dus dan is het natuurlijk wel even afwachten hoe het er dan in het écht uitziet. Nou… nóg beter dan dat ik gehoopt had! Ik bestelde de rok bij ‘Hippest-Fashion’. Mijn gebruikelijke maat xl zit perfect.

2

Uiteraard is deze rok ook in andere stofsoorten te koop. De stofsoort die ik heb gekocht heet ‘Mountain flower’. De andere drie stofsoorten zijn ‘Love for leaves’, ‘Swingin seeds’ en ‘Time of my youth’.

In de stofsoort ‘Mountain flower’ zijn ook nog andere items te koop. Voor elk figuur is er wel iets te vinden. Ik vond het shirtje ‘Frontluke’ gelijk ook erg leuk. Toen we bij ‘Be You’ in Steenwijk waren had Jolanda dit shirtje nét binnen gekregen, dus ik was al helemaal blij dat ik het gelijk kon passen 😊 . Dit shirtje draag ik in maat l. De shirtjes kunnen soms voor mij een maatje kleiner, dit komt omdat ik van boven wat smaller ben dan van onder.

3

Wat een geweldige details hebben de items toch weer! Zo hebben de rok en het shirtje allebei een ‘Baby-doet-de-lift’. Het kippenvel-momentje van de film; Baby rent naar Johnny toe, Johnny tilt haar zo ‘ploeps’ even boven zijn hoofd; de lift! Graag had ik jullie ook een foto willen laten zien, van een ‘liftende-Joyce’, maar ja… dát kan ik mijn man tóch niet aan doen… ik vrees dat ik uberhaupt al voor de sprong hem verpletter.

Dus jullie moeten het even met deze foto’s doen. Ik vind de band van de rok ook zo te gek. Het is super leuk als je het shirtje in de rok draagt, zodat je de band kan blijven zien. Ik heb gekeken of ik nog meer combinaties kon maken, het resultaat laat ik jullie graag zien.

In de nieuwe collectie zitten nog meer te gekke items die er perfect bijpassen. Als je naar de Blutsgeschwsiter pagina van Duitsland gaat is het zo leuk dat ze onder het item, andere items laten zien waarmee je het zou kunnen combineren. Maar ook de verschillende stofsoorten staan erbij waarmee je goed kunt matchen. Én tóch vind ik dan zelf ook altijd nog andere leuke combi’s die er niet tussen staan. Er is dus heel veel mogelijk!

Wat de tops betreft vind ik dat ik nog wel een ander shirtje erbij mag zoeken. De roze en blauwe polkadots shirts (C&A) kunnen prima, maar heeft voor mij minder het ‘wauw-effect’. De top van Blutsgeschwister vind ik wel heel gaaf 😊.

Van de combi’s met het shirt vind ik de eerste variant écht te gek! Ook op de broek staat dit shirtje fantastisch en niet te vergeten op het groene Tante Betsy rokje, die ik bij Diezijner in Groningen kocht 😍.

Als toegift wil ik jullie nog even een foto laten zien van mijn fantastische, sterke, stoere en lieve man Reinier. Dít heeft hij tóch maar mooi even gefixt 😀.

Ik draag hier het Tante Betsy jurkje Dress Joyce du deer met een Apollo panty en schoenen van Pisaverde. Reinier draagt een shirtje van 4funkyflavours, een g-star broek en Converse schoenen.

Ik wil jullie trouwens enorm bedanken voor al jullie positieve en lieve reacties! Het is best heel erg spannend om te gaan bloggen. Ik vind het zelf écht heel erg leuk en geniet er onwijs van, maar ik doe het natuurlijk ook wel een beetje voor jullie 😉 en daarom bij deze super bedankt!🌹

Het shirtje ‘Frontluke’ heb ik ontvangen van ‘Be You’ voor mijn blog ❤

Veel liefs van Joyce

20 Comments

 1. Wauw Joyce.
  Je schrijfstijl spreekt mij als columnist erg aan. Je maakt de lezer super enthousiast voor de kledinglijn waar jij zo dol op bent. Jij doet met woorden wat Reinier doet met de gitaar!
  Ik zeg: je krijgt een lintje van mij op deze Koningsdag!!! 🎖🎗

  Geliked door 1 persoon

 2. Je lievelingsfilm vertaald krijgen in jouw lievelingsmerk kleding… hoe cool is dat?! Nou, lees deze blog en je weet precies hoe cool😃. Geweldig stukje Joyce en een feest der herkenning…

  Geliked door 1 persoon

 3. Super leuke blog weer! Ik wil de rok eigenlijk ook wel. Maar dan de donkere met stipjes. Even kijken of ik hem ergens kan passen. Ik weet niet of ik een M of een L nodig heb.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik vind de stof in het echt veel mooier dan op de foto’s, de kleuren spreken veel meer. Het overslagvestje vind ik ook super leuk! Top gecombineerd weer hoor! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 5. Helemaal weer leuk Joyce, blijf zoals je bent en waar je voor staat. Want daar ben je goed in en ook dit past weer zo mooi bij je, wauw!!!! ♡
  Enne……..klein detail, wij hadden The time of my life als openings nummer bij ons trouwfeest 30 geleden!

  Geliked door 1 persoon

 6. Fantastisch leuk geschreven, Oh, die film was en is nog steeds zo heerlijk.
  Ben helemaal weg van het blauwe stofje en wat staat jou dat gaaf. Mooierd ben je. Lieve groet Ellen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s