Daydream diva pants

Nu de temperaturen af en toe stijgen en het zo geleidelijk aan wat warmer wordt wil ik jullie graag mijn aankoop laten zien die ik in Steenwijk bij ´Be You´ heb gekocht. Het is een… een ja… het is een BROEK! Ja, serieus een broek! De eerste keer dat ik in mijn blog een broek laat zien 🙂 .

Alle gekheid op een stokje, ik draag nog wel eens een broek, maar dat is wel echt heel zelden. Eigenlijk is het meestal in de zomer. Blutsgeschwister heeft van die heerlijke zomer broekkies. Vaak driekwart. Die zitten echt heel lekker, maar zijn ook ideaal voor als ik aan het werk ben. Het viel mij op dat ik steeds met mijn handen in mijn zakken ging staan, dat soort broeken dus zeg maar.

Vandaag wil ik jullie dus mijn nieuwste aanwinst laten zien. Het is een Blutsgeschwister broek uit de collectie ‘Diva Fever’. De stofsoort heet ‘La belle vie’, maar is nog in 3 andere stofsoorten te koop (‘Oh Beauty’, ‘Sail away’ en ‘Spree sparrows’. ‘Spree sparrows’ is trouwens niet meer online verkrijgbaar en kon ik zelfs geen foto meer van vinden). De broek is gemaakt van katoen en bevat een beetje elastaan,waardoor de broek heerlijk zit. Bovenaan zit een heerlijke elastische band die je omhoog kunt dragen of dubbel kan slaan. Het fijne van die band vind ik dat er niks in je zij ‘port’ (wat ik vaak het probleem vind van broeken). Ik draag mijn eigen maat xl.

Ik heb er geen shirtje bijgekocht, omdat het motiefje wat ik er wel leuk bij vond al uitverkocht was in mijn maat. De shirtjes ‘Cheers my dears’ en ‘Flotte marine Biene’ (stofstoort ‘Kiss from Tropez’) passen hier perfect bij, omdat de stoffen band van de broek precies dezelfde stofsoort is. Máár als jullie mij inmiddels een beetje kennen dan geef ik zelf graag een eigen draai aan een outfit. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn ideeën om eens verder te kijken dan alleen het groen, geel, rood, roze en wit wat hier sowieso bij past.

Hier gaan we dan, ik begin wel even met de basics: Als eerste een groen shirtje van Skunkfunk die al jaren in mijn kast ligt. Dan een lekker knalgeel shirt wat ik nog maar zelden heb durven dragen. Bij ‘geel’ moet ik namelijk nog wel even een drempeltje over… Aan mijn voeten niet, maar wat shirtjes, vestjes en leggings/panty’s betreft wel.

Wat ik ook een hele mooie combi vind is met de ‘Logo top’ in de stoffensoort ‘Rusty red’. Dit is een heel mooi basic shirtje die ik heb gekocht voor de combinatie met de flamingo rok, maar hier past hij dus ook perfect bij!

En dan nu de ‘uitschieters’. De shirtjes mét print! Het zijn overigens 3 zwarte shirtjes kom ik nu net achter, met even net iets ‘geks’. En een roze shirt met polkadots (gekocht bij de C&A). Hebben jullie het leuke detail al ontdekt op de broek? Een lipje! Deze komt ook weer terug in de print van de band.

De polo met cactussen (bubinette lei) is uit de huidige collectie van Blutsgeschwister. En het roze shirtje met polkadots is van de C&A

Bij de foto hieronder draag ik een shirtje met polkadots met daar tussendoor turnsters (Blutsgeschwister 2017).

En hieronder draag ik een shirt met een v-hals (voladora señora). Deze is ook van de huidige collectie. Als extra combinatie een rood vestje van Blutsgeschwister die ik al jaren heb. Zo kun je oneindig veel mixen en matchen!

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren. Inmiddels is er alweer een nieuwe lichting van Blutsgeschwister. Hier vertel ik jullie graag een andere keer over 🙂 .

Veel liefs van Joyce

4 Comments

  1. Zo jij durft,staat je ook weer goed! Ik zou het zelf niet aan doen, heb ik het idee dat ik een achterwerk van een meter breed heb. Misschien wel als ik een paar maten kleiner had.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s