Be You

Toen ik 1,5 jaar geleden naar Steenwijk verhuisde vond ik twee dingen erg moeilijk; het allermoeilijkste vond ik het opzeggen van mijn baan. Mijn ‘droombaan’ waar ik ontzettend veel liefde en energie uithaalde. Het tweede ding kan ik hier natuurlijk hélemaal niet mee vergelijken… maar tóch… als je een grote stad (Groningen) achterlaat waar je heerlijk kan shoppen… dan is dat voor een vrouw als ik best even lastig 😉 . Aangezien deze blog met name door gelijkgestemde vrouwen wordt gelezen begrijpen jullie vast wel wat ik bedoel 😉 .

Toevallig liep ik vorig jaar door Steenwijk en stapte ‘Be You’ binnen. Ik had daar een leuk gesprekje met een mevrouw (Yvonne). Ze vertelde me dat ze ook een vrolijk merk gingen verkopen, net zoals iets wat ik aan had. En nou… geloof het of niet; dat bleek dus Blutsgeschwister te zijn!! Je begrijpt natuurlijk wel dat ik mijn geluk niet op kon!

8.png

En nu is het zover; de lente/zomercollectie is Blutsgeschwister ook bij ‘Be You’ in Steenwijk te koop! Dat vraagt natuurlijk om een uitje!!! ‘Be You. is te vinden in de gezelligste straat (Woldpromenade 28) van Steenwijk. Veel mensen lopen er toevallig tegenaan en zijn dan blij verrast, omdat het een unieke winkel is in Steenwijk én ‘Be You’ is groter dan je vanaf de buitenkant kunt zien.

2

Je zult zien op de foto’s dat ‘Be You’ een ‘ander’ soort winkel is dan de andere winkels ‘Ny-Na’ en ‘Bibliss’ waar ik ben geweest. Dan bedoel ik met name het interieur; waar Ny-Na en Bibliss eruit knallen met hun kleurrijke geheel is Be You een stuk rustiger. Het toffe ervan is dat een kleurrijk merk niet alleen verkocht hoeft te worden in kleurrijke winkels. Máár dat de kleurrijke mensen die daar wel erg van houden, tóch de mogelijkheid hebben om in hun eigen stadje een te gekke outfit te scoren 🙂 . En daarbij komt; ‘Be You’ maakt wél het verschil met de merken die er in de winkel te koop zijn, die zijn nét even ‘anders dan anders’, heeft een kleurrijk hart en daar gaat het om!

Het motto van Jolanda is namelijk; ‘Being different is ONE of the most BEAUTIFUL things on earth’.

1

Jolanda is de eigenaresse van ‘Be You’, ze vertelt: ” Al bijna 5 jaar ben ik met heel veel plezier en passie eigenaresse van ‘Be You Fashion & Living’. Het is altijd al een droom van mij geweest om zelfstandig te gaan werken, en van mijn passie en interesses mijn beroep te maken. Altijd al een zwak gehad voor mooie stoffen, vormen , kleuren en prints zowel in de kleding, modeaccessoires als in woonaccessoires. Dit probeer ik dan ook samen met mijn team met veel liefde in de winkel neer te zetten”.

4

Ook dit keer ging ik niet alleen op stap, samen met nog 3 andere vrouwen werden we welkom geheten door Jolanda en Yvonne (de moeder van Jolanda die haar echte steun en toeverlaat is). Kopje koffie/thee met wat lekkers, wat een fijn onthaal!

1

We hebben heerlijk gezeten en gekletst in het achterste gedeelte van de winkel waar te gekke woonitems staan van o.a Rice dk, Mrs. Bloom en Goround, want ´Be You´heeft niet alleen kleding, maar dus ook leuke woonaccessoires en sieraden. Ik word zelf écht zo blij van dit hoekje, inmiddels ben ik namelijk een echte rice-fan worden 😊 .

3

En dan is het tijd om heerlijk rond te kijken. ‘Sfeer en beleving in de winkel vinden wij erg belangrijk. Dat de klant het gevoel heeft dat ze welkom is en lekker ontspannen rond kan neuzen.’ zo vertelt Jolanda. “Je kunt bij Be You terecht voor een mooi kledingstuk, toffe sneaker, mooie tas, sieraad tot en met een prachtig woonaccessoire. De doelgroep is breed, mijn dochter van 15 kan b.v. bij ons terecht, maar ook mijn moeder van 68”.

7

Over Blutsgeschwister verteld Jolanda het volgende; “Een superleuk label! Echt een aanwinst voor de winkel. Blutsgeschwister gebruikt prachtige stoffen met originele prints en heerlijke kleuren. Het is een echt feel good merk. Stiekem is de pasvorm ook super vrouwelijk en de stoffen dragen heel comfortabel. De collectie is geschikt voor veel dames. Je kunt hun originele prints rustig houden door te combineren met effen items maar ook met andere te gekke prints combineren.. Het resultaat mag er altijd zijn 🙂 .

5

We hadden geluk, want de nieuwe collectie van Blutsgeschwister was er! We hebben heerlijk gepast! Maar ook andere merken kwamen aan de beurt. ‘Be You’ verkoopt ook Zilch Amsterdam, Nice Things, 10feet, Just Believe, Comfy Copenhagen, Jacky Luxury, Minus, Saint Tropez, Isla Ibiza en als Jeansmerk met perfect vrouwelijke fit, Red Button.

6

We zijn allemaal goed geslaagd! Wat een heerlijke ochtend! Jolanda en Yvonne, ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie gastvrijheid en gezelligheid! Wat heerlijk dat ik gewoon op mijn fietsje kan stappen en bij jullie kan binnenlopen!

Liefs van Joyce

10 Comments

  1. Wat een geluk zo’n geweldige winkel in de buurt. Maakt het shoppen wel des te verleidelijker, maar dat komt vast goed.

    Leuke blog weer Joyce

    Geliked door 1 persoon

  2. Heerlijk dat je nu voor je favoriete merk ook dichtbij terecht kunt. Grappig, je zou het inderdaad niet verwachten dat deze winkel zulke kleurrijke kleding verkoopt.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s