Blutsgeschwister Softshell jas

De softshell parka’s (ik noem het voor mijn gemak even ‘jas’ ) van Blutsgeschwister; ik kan wel zeggen dat ik er inmiddels niet meer zonder kan! Mijn eerste softshell jas had een rood met witte stippen motief (polka dot) en was een kort model.

Toen vorig jaar nieuwe varianten te koop kwamen was ik gelijk verliefd op het lange model in de kleur groen met witte stippen. Ik heb de jas gekocht en ben er tot op de dag van vandaag heel erg blij mee.

26

En toen… toen was daar de nieuwe collectie! En já dáár zijn ze weer, de prachtige softshell jassen! MAAR nu óók met prachtige motieven! Er zijn 6 verschillende soorten, dus voor elk wat wils!

29939692_1623532421029015_646671345_n

Voor mijzelf sprong de kersjes jas er gelijk uit. Hij is dan wel zwart 😉 maar wat een fantastische print! Voor mij is deze jas dan ook met heel veel kleding te combineren. Ik was heel blij verrast toen ik deze jas opgestuurd kreeg van Hippest-Fashion!

Hippest-Fashion heeft 3 soorten softshell jassen te koop; met bloemenprint ( Jack Wild Wheather blossom blauw), met kersenprint (Jack Wild Wheather zwart) en ook een effen jas (Jack Wild Wheather blauw) zit bij de collectie. De jassen die vliegen de deur uit en zijn al bijna uitverkocht, dus mocht je zo´n jas willen aanschaffen twijfel dan niet te lang.

28

Een softshell jas vind ik eigenlijk een échte ‘musthave’. In de zomer gebruik je een zomerjas, maar niet alle zomers zijn nou zo fantastisch in Nederland, dus wat doe je? Softshell jas aan! Dan hebben we de lente en de herfst, ook voor deze seizoenen is deze jas perfect. Dus voor het grootste gedeelte van het jaar heb je onwijs veel plezier van een softshell jas!

De jas is kan wel tegen een stootje; hij is winddicht en kan ook een regenbui hebben. Voor mij is dit ideaal, aangezien ik veel op de fiets zit. Daarbij is de kwaliteit super en blijft het materiaal heel erg mooi.

Blutsgeschwister heeft altijd prachtige details, zo ook deze jas. Bij deze jas zit op de arm een prachtig embleem met een zwaluw, is in de knopen het logo van Blutsgeschwister te zien en ook staat het logo op de achterkant van de jas (reflecteert). Aan de binnenkant is de jas mooi afgewerkt met fleecevoering en wat ik zelf écht ideaal vind, is dat er aan de binnenkant van de mouwen een knoop zit. Zo kun je het mouwgat kleiner maken en heb je dus geen last van wind die je jas in vliegt als je op de fiets zit.

27.png

Als ik zo bezig ben met schrijven schieten me steeds meer dingen te binnen die ik zo graag wil vertellen, het is gewoon écht een top jas, dus ik vertel nog even verder.

Over de rits zit een flap die je vervolgens weer dicht kunt doen met knopen. Er zitten 2 zakken in mét rits en de jas heeft 2 ritsen, dus als je hem dicht doet, kun je hem van de onderkant ook een stukje open doen. Dit vind ik echt ideaal voor op de fiets. Ook zo handig; de capuchon! Niets is vervelender dan zo’n capuchon die de hele tijd afwaait. Deze zit al heel erg mooi aangesloten en mocht dat dan nog niet strak genoeg zijn, zitten er in de capuchon van die touwtjes die je kunt aantrekken (en vervolgens dan ook goed blijven zitten).

26

De jas valt goed op maat. Ik draag maat xl met mijn confectiemaat 44. Ik ben zó ontzettend blij dat ik hem nu eindelijk kan dragen! Wél 3 seizoenen lang 🙂 .

Ik heb deze jas ontvangen voor mijn blog van Hippest-Fashion

 

12 Comments

 1. Wauw 😍 Echt prachtig. Ik denk dat ik voor de zwarte danefae ga. Helaas voor zover overal uitverkocht in XL. De kersen staan je prachtig. Leuk om te lezen. Grt Charline

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind ze zó leuk, ik kan eigenlijk niet kiezen welke ik het mooist vind. Degene die jij hebt, de bloemenprint, of de effen blauwe met verschillende knopen… Ik heb al een tijdje een softshell jas op mijn verlanglijstje staan, hij lijkt me echt ideaal voor het wandelen met Benthe 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. ik heb net de kersen besteld bij love peace en joy , dank je wel voor de leuke en nuttige blog,
  heb al een paar jaar een happy rainy days jas maar ik ga er op de fiets toch in zweten omdat ie toch niet voldoende ademt

  Geliked door 1 persoon

 4. Jaaa, die is echt super. Ik heb hem ook al in de handen gehad. En deze past natuurlijk helemaal perfect bij mijn nieuwe schoenen met kersjes. Toch maar eens heel goed over nadenken of ik deze ook ga aanschaffen. Jij maakt me steeds meer enthousiast. Dankjewel. Liefs Esther

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s