Pinepink pineapple, Flamingo Bingo en Mexico Melange

Vandaag wil ik jullie nog wat leuke combi’s laten zien met items uit de collectie ‘Postcard from Away’. De collectie van Blutsgeschwister is zo groot, dat er volop te combineren valt. Uiteraard ook met andere leuke merken.

Zo heb ik het leuke flamingo rokje (Big Khahuna Klipplapp skirt) gekocht, ik had best al wat leuke opties in mijn kast, maar ik heb niet zoveel roze (terwijl ik dat zo’n geweldige kleur vind :). Ik had inmiddels wel wat rond gekeken, maar het lukte niet echt om er iets bij te vinden tót ik op één dag ineens 2 items vond die er fantastisch bij passen! Het shirtje is van de Takko en het vestje is van King Louie.

1

Bij de C&A vond ik nog 2 super leuke basic shirtjes in het blauw en roze mét polkadots! Beide kleuren passen perfect bij het rokje.

Ik kocht het vestje ‘rose of santa fe zip’ in de stof variant ‘pinepink pineapple’. Dit vestje is er in verschillende printjes. Dit vestje heb ik gekocht ik maat l, terwijl ik vaak xl heb van Blutsgeschwister. Van boven ben ik iets smaller, dus het wil wel eens voorkomen dat ik een vestje een maatje kleiner kan hebben. Ik vond het wel leuk om dit vestje te kopen, omdat ik de legging hier ook van heb en hem ook daarmee kan combineren.

1

Maar ik heb nog meer leuke combi’s gevonden. Zo kun je de ‘pinepink pineapple’ print erg leuk combineren met de ‘cute cactus’ print uit deze collectie van Blutsgeschwister.

Als het voor jou teveel print is, kun je het ook heel leuk combineren met groen en roze items, of bijvoorbeeld met de stof ‘melon melange’ of ‘mediterrain melange’ die Blutsgeschwister ook in de collectie heeft.

2

Zelf heb ik het shirt ‘voladora señora’ gekocht in de stof ‘mexico melange’. Ik vond het zo leuk dat bij de hals het stofje met de cactus dan weer terug komt. Dus met die set kan ik het shirt in ieder geval combineren. De zwarte kleur is heel basic, dus daar kun je veel kanten mee op.

Het rode stippen rokje en het catus rokje zijn van Blutsgeschwister. Het fel groene rokje is van 4funkyflavours en het groene rokje met de stipjes is van Tante Betsy

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren. Ik zie zelf nu uit naar de derde lichting van Blutsgeschwister, het duurt niet lang meer! Ik hou jullie op de hoogte 🙂 .

Veel liefs van Joyce

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s