Joyce in Dress Joyce du Deer

Kennen jullie ´Tante Betsy´ al? Als je haar eenmaal kent dan is er een grote kans dat je met het ‘Betsy-virus’ besmet raakt 😉 . Als de nieuwe collecties uitkomen is er bij de Betsy-dames een spanning van-heb-ik-jou-daar. De voorpret is al leuk! En als het dan eenmaal in de winkels ligt, jaaa…. dan is het rennen en passen geblazen!

Tante Betsy en ik leerden elkaar kennen in het afgelopen jaar. De kleuren en de printjes zijn echt te gek! Voor mij persoonlijk is het vaak nog zoeken naar het goede model. Rokjes doen het voor mij altijd goed, maar ik vind de jurkjes ook zó leuk!

2.png

De tweede lichting van Tante Betsy ligt net in de winkels. Ik had bij deze lichting écht een favoriet; die met het hertje. Zoooooo ontzettend schattig! Én nou ja… dát kan geen toeval zijn, die jurk is gewoon naar mij genoemd; ‘Dress Joyce du Deer’. Maar ja… staat het model me wel??

3
Hier draag ik Blutsgeschwister leggings en een panty bij de te gekke jurk! Wat een geluk dat ik het roze vestje van King Louie laatst vond, deze past er perfect bij! Een spijkerjasje is ook altijd leuk!

Op naar SoMuch Fashion in Heerenveen. Heerenveen ligt bij mij om de hoek en was de eerste winkel die ik vond na mijn verhuizing waar het ‘thuiskomen’ was. Ik ga zeker nog op uitje naar Somuch en zal er dan weer een mooie blog van maken, zodat jullie mee kunnen genieten van al het moois! Als je verder weg woont kun je ook al eens een kijkje nemen op de site, want SoMuch Fashion heeft ook een webshop.

4
Hier combineer ik de jurk met een legging en vestje van Blutsgeschwister in dezelfde print.

De jurk was snel gevonden en ik had gelijk de goede maat te pakken. Ik draag maat xl (maat 44). Niet gelijk de goede kleur. Ik wist het eigenlijk van te voren wel, maar stiekem was ik een soort van verliefd op de oranje, ik kon het niet laten het tóch even te proberen… maar nee… het is gewoon niet mijn kleur. MAAR de zwarte vind ik ook heel erg leuk én dáár staat ook dat super schattige hertje op en WAUW ik ben zó blij!!! Een nieuwe Tante Betsy jurk voor mij!!

5

De jurk is er in 4 kleuren; zwart, rood, oranje en lichtblauw. In deze stof is er ook nog een ander model te koop ‘Dress Betsy Bloms’. Ook erg leuk met een kraagje, knoopjes en een ceintuur.

1

Jullie hebben inmiddels al wat toffe combi’s kunnen bekijken. Zelf vind ik de combi met de oranje panty wél echt heel verrassend. Ik word er super blij van en krijg echt een onwijs lentegevoel!

Liefs van Joyce

23 Comments

 1. Jaaaa die jurk met dat hertje…zooo retro leuk. Ik ga morgen op de SoMuch dag in Utrecht hopelijk de oranje passen. Prachtig! Enne de combi met de oranje panty is inderdaad ook mijn favoriet!

  Geliked door 1 persoon

 2. Vind hem jou prachtig staan ziet er super slank uit! Had jij nou die taart getracteerd bij Tb in Elst omdat er een jurkje was met jouw naam?
  Bij mij staat er ip een rode op mijn verlanglijst maar deze zwarte is ook top! Niet kunnen passen…

  Geliked door 1 persoon

 3. Hey leukerd, wat staat deze jurk jou ontzettend goed!!!
  Fijn dat je een jurk gevonden hebt.
  Leuk met de legging en de gekleurde panties. Echt Joyce💖

  Warme groet,
  Anneke

  Ps: geniet van het weekend.

  Geliked door 1 persoon

 4. Staat je ontzettend mooi! Heel leuk ook hoe je alles combineert, voor mij nog een brug te ver, maar ik kan er wel ontzettend van genieten bij een ander.

  Ik ben fan van je blogs!

  Geliked door 1 persoon

 5. Hey lieverd hèhè eindelijk eens tijd maken om ook op jouw blog op bezoek te komen. Het kwam er maar iedere keer niet van…nou ja heb wel al wat blogposts gelezen…maar gewoonweg te druk om te reageren.
  Wat leuk hè dat deze jurk gewoon jouw naam draagt of eigenlijk de naam van Joyce die ook mee hielp bij de Tante Betsy fandag en outletdag en achter de kassa stond. Maar daar was jij geloof ik niet bij hihi.
  Deze jurk is helemaal perfect voor jou en in zwart is hij gaaf! En zo leuk om te zien welke combinaties je allemaal maakt. Waar ik voor effen ga, ga jij heerlijk voor printjes bij elkaar. Ziet er stuk voot stuk gaaf uit! En de jurk staat je mooii! Geniet er heerlijk van. Knuff!

  Geliked door 1 persoon

  1. Hé lieverd! Wat leuk dat je de moeite neemt om een berichtje te plaatsen, dank je 😊 ik heb gewoon mijn naam als excuus gebruikt😉😂 alle gekheid op een stokje ben er echt heel blij mee. En bij jou is oranje zooooo mooi😍

   Like

 6. Wat een heerlijk gezellig artikel weer 😍
  Word er blij van, ook al gaat het even iets minder hier.
  Een waanzinnig jurkje vind ik het, en die gave combi’s van jou zijn té gek!
  Ik kijk er uit naar jou eens te ontmoeten want dat lijkt me echt reuze gezellig ❤️

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s