Do the mariachi legs

Oooh jee… ik kón het niet laten 🙂 De leggings uit de serie ‘Postcard from away’ van Blutsgeschwister zijn zó ontzettend gaaf! Heerlijk kleurrijk en/óf met een te gekke print! Ik bestelde er 3 bij Hippe-dingen ; de ‘pinepink Pineapple’, ‘cute cactus’ en ‘flamingo bingo’ . Ik liet jullie in mijn blog over ´A postcard away´ al de printjes zien.

Nu wil ik jullie graag laten zien hoe leuk het is om te combineren met leggings. Van te voren had ik nog niet echt combinaties gemaakt met wat er in mijn kast ligt, dus dat feest kon beginnen toen de leggings bezorgd werden.

41

Als allereerste een” laat-de-de-lente-maar-komen-outfit”. De legging met de ananassen (pinepink pineapple). Roze, rood en groen. Twee óf drie printjes bij elkaar, het is net wat bij je past en wat je in je kast hebt liggen natuurlijk. Deze items zijn allemaal van Blutsgeschwister. De roze laarzen die ik draag zijn trouwens van Zooadventure. Ik ben ontzettend blij met deze laarzen; ze zitten heerlijk, lekker warm, ze kunnen tegen een stootje én tegen de regen!

38

En hier nog zo’n vrolijke combi. Dit keer roze en groen, polkadot rokje van Tante Betsy, leuke laarsjes of gympies erbij. Een spijkerjasje erbij om het af te maken.

De volgende legging is met flamingo’s (flamingo bingo). Ik merkte toen ik mijn kast doorging dat ik nog niet zo heel veel blauwe items heb, dus een leuke uitdaging voor mij 🙂 Dit is wat ik ervan gemaakt heb:

40

Ik draag bij de legging een rokje en een shirt van 4funkyflavours. Groen past dus heel mooi bij deze legging! Zeker als je het dan weer terug laat komen in een shirt. Ik vond dit zelf wel een hele verrassende combi!

39

Soms kan ik gewoon niet 1 of 2 foto’s uitkiezen, dus hier een hele sessie 😉 . De top en rok zijn van Blutsgeschwister en ligt al heel wat jaren in mijn kast. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar Blutsgeschwister is zo te gek met elkaar te combineren, ook al komt het van verschillende collecties. Over de blauwe schoenen heb ik al eens vragen gekregen, deze zijn van Grünbein en dragen ook zo fijn. Ideaal als je voeten wat breder zijn.

57
En nou, kijk deze leuke combi dan! Jurk van Tante Betsy en King Louie vestje erbij!

Tot slot de legging met de cactussen (cute cactus). Hiermee zijn ook zulke leuke combi’s mogelijk! Hier draag ik een basic shirt, weer het Tante Betsy rokje en een vestje van King Louie. Het rode stippen rokje is van Blutsgeschwister.

43

Over de groene laarzen krijg ik ook regelmatig vragen. Deze zijn van Sacha. Bij de volgende foto draag ik alles van Blutsgeschwister. En zo probeer ik alles lekker af te wisselen. De leggings vallen prima op maat. Ik heb maat 44 en draag maat xl. Ik hou er niet van dat het ‘port’ in mijn buik, dus hij moet mooi aansluiten, wat deze leggings dan ook goed doen. Ik ben 1.81 en bij mijn lengte is de legging precies mooi lang genoeg.

42

Ik heb inmiddels ook 2 bijpassende shirtjes met de cactussen erop. Dús nóg meer mogelijkheden! Ik heb laatst meegewerkt aan een blog van Beautyspots ‘Een kijkje in de kledingkast van…’. Ik kreeg best wel veel reacties : b.v dat ze hadden verwacht dat ik kasten vol met kleding heb. Ik vind het eigenlijk een heel mooi compliment; door te combineren zie je er soms nét weer even wat anders uit en lijkt het of je veel meer kleding hebt, dan dat je in werkelijk hebt 😉 . Ik hoop jullie te kunnen inspireren om eens in je eigen kast te kijken naar combi’s waar je in eerste instantie helemaal niet eerder aan gedacht hebt.

58.png

Mocht je vragen hebben of heb je misschien hulp nodig? Heb je misschien een kledingstuk gekocht, maar je weet niet hoe je het moet combineren? Dan mag je me altijd een berichtje sturen! Wie weet kom jij dan wel in mijn nieuwe rubriek ‘Combineren kun je leren’ 🙂

Liefs van Joyce

6 Comments

 1. Hey, what wonderful combinations! I really like your style and your blog! I think, I have to buy some leggings! I like your colorful shoes! Can you say me, where you can buy them online? In Germany you dońt have so many colorful shoes, it is difficult. With greetings Karin

  Geliked door 1 persoon

   1. Thank you for your links. Because of your combination photos of the leggings I couldńt resist and odered three leggings today at Blutsgeschwister 😄😄😄😄 …lol. Reading your posts isnˋt cheap….😜😜😂😂 Greetings Karin

    Geliked door 1 persoon

  1. Jaaaa, ze zijn zó fijn! Ik heb gelijk even een stukje erbij geschreven over de maat, das een goeie tip om dat er elke keer even bij te vermelden😊 ik draag xl bij maat 44 en dan zit hij ‘los’ om de buik, dus dat het niet port en je een gekke randjes ziet😇

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s