Postcard from away

En dáár is ‘ie’ dan, de volgende lichting van Blutsgeschwister! Ik  moet zeggen dat ik hier heel erg naar uitgekeken heb, want in deze lichting zitten écht mijn kleuren, printjes en modellen. JEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

De tweede lichting van de lente/zomer 2018 collectie van Blutsgeschwister heeft de naam ‘Postcard from away’ gekregen en gaat over het volgende:

Ik ga of toch niet? Naar een plek zonder zorgen waar de zomer geen einde heeft, waar het turquoise water glittert, palmbomen bewegen op de bries en de golven rollen als  room. Zorgvrij verscholen in een echt paradijs. Het zou belachelijk zijn als deze dromerige caribische ansichtkaart idylle niet met een beetje fantasie in jouw eigen urban jungle zou kunnen worden waar gemaakt .

Aan iedereen die thuis is gebleven – er is geen reden om jaloers te zijn. Omdat kaarten uiteindelijk, net als herinneringen, vervagen storten wij ons met een tropisch gevoel in ons stadse leven!

Met prachtige kleuren vieren wij ‘Loco in Acapulco’, halen we met typische hawaii prints de cariben in huis en, in de stijl van ‘Frida Kahlo’s Hossa’, ontmoeten wij de zomer in de stad net zo picture perfect als op de ansichtkaart.

38.jpg

‘Postcard from away’ heeft 4 verschillende series: ‘Fiesta Mexicana’, ‘Aloha from Hawaii’, ‘Fun in Acapulco’ en ‘Virgin de Guadeloupe’. Fantastisch hoe ze al die namen steeds verzinnen! Vandaag wil ik jullie graag een te gekke set laten zien die ik gekocht heb bij Hippest-Fashion . Het gaat om de rok ‘ big kahuna klippklapp’ en het shirt ‘Bubinette Lei’, deze komen uit de serie ‘Fiesta Mexicana’. De stof is zwart met cactussen erop.

2

De vorige keer heb ik ook een rok en shirt gekocht. Ik ben hier nogal fan van, omdat ik voor mijn figuur jurkjes nogal lastig vind. Een goede oplossing is dus een rok en shirt. Zo lijkt het net een jurk 😉 . Én je kunt het dan ook combineren met andere items, zodat je weer een andere ‘look’ creëert. Ik ben gelijk mijn kast in gedoken om te kijken waar ik de set mee kan combineren.

1

Natuurlijk zitten er in de huidige collectie ook te gekke items waar je deze cactus print mee kan combineren. Hier wat leuke voorbeelden:

44.png

Heb je liever een jurkje? Dát kan ook hoor met deze leuke print! In 2 modellen: ‘hooponopono peace’ (kort model) en de jurk ‘o’ahula aloha’ (langer model). Aan elk figuur is dus gedacht!

37

Er zijn nog meer mooie items te koop in deze print; een ander model shirt met korte mouwen, shirt met lange mouwen, een vestje en een legging. Niet alléén in deze print, nee er zijn wel 4 verschillende kleuren met printen; Groen met ananassen, wit met rozen, blauw met flamingo’s en dan zwart met de cactussen. Wederom voor ieder wat wils 🙂

39.jpg

Ik vertelde net al dat ik de set bij Hippest-Fashion heb gekocht. Weten jullie al dat ik voor Hippest-Fashion ga bloggen? WHIEEEEHOEEEE!!! Zéér binnenkort komt de eerste blog online, super spannend dus! Via mijn instagram en facebook account hou ik jullie op de hoogte!

Zit er een leuke print voor jou bij?? Voor mij wel meerdere 😉 . Dáár vertel ik de volgende keer meer over.

Liefs van Joyce

 

 

 

 

 

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s