Blutsgeschwister

En dan… Dan heb je ´je liefde op het eerste gezicht’ gevonden. Tja, dan is het natuurlijk niet zo dat je je kast er in één keer mee gevuld hebt. Het kost geld en daarom ook tijd. Maar dat is ook het leuke ervan; uitzien naar een nieuwe aankoop!

´Die grap´waar ik het trouwens de vorige keer over had komt voort uit het lid zijn van de facebookgroep ´Tante Betsy Liefde en retro jurkjes´. Ik ben daar actief geworden in het plaatsen van ´ootd´s´ (Outfit of the day) en merkte dat ik het best leuk vond om er wat bij te schrijven. Het is zó leuk om een gezamenlijke liefde met elkaar te delen, in de vorm van te laten zien wat je aan hebt, hoe je iets kan combineren en elkaar complimentjes daar over te geven.

photocollage_20171211101920591

Daar past het motto van Blutsgeschwister trouwens erg goed bij; Geloof in jezelf, heb de mensen om je heen lief en wees positief en hoopvol!28170660_1578966315485626_519462130_o

Blutsgeschwister is een merk uit Duitsland waar ik écht een grote fan van ben. Elk seizoen heeft bepaalde thema’s. Zo is het thema ‘Diva Fever’ begin februari uitgekomen. Dit seizoen komen er nog 2 lichtingen!

Blutsgeschwister is aangesloten bij de ‘Fair wear foundation’, wat ik ook een fijne gedachte vind. Er worden heel veel prints en kleuren gebruikt, die ook weer geweldig met elkaar te combineren zijn. Maar óók is het dan weer leuk om te combineren met de oudere collecties.

photocollage_201711151145769
Hier draag ik items uit 2 verschillende collecties bij elkaar.

Ik zal het in mijn blogs regelmatig over Blutsgeschwister hebben, omdat dit merk écht wel mijn favoriet is, ook als ik iets van een ander merk draag combineer ik het heel vaak met Blutsgeschwister. Ik word er heel erg blij van en waar ik blij van word dáár laat ik jullie graag van meegenieten :).

Begin februari ben ik op het hoofdkantoor van Blutsgeschwister Nederland geweest, ooooh nou ik kan je vertellen dat mijn hart een soort van ‘sprongetje’ maakte. Gewoon om daar te zijn, maar ook om al die mooie stoffen en kleuren al even te zien voor de wintercollectie van 2018. Ik ben gewoon een blogger voor Blutsgeschwister! Terwijl ik dit schrijf denk ik echt van is-dit-allemaal-echt-wel-zo??? WHAAAAAAA!!

bty

Zit je op facebook? Dan heb ik een leuke tip voor je: Blutsgeschwister fans  Heart   (Het hartje hoor erachter). Deze groep heb ik opgericht gewoonweg omdat hij er nog niet was. Iemand aan me vroeg “Waarom zet je hem zelf eigenlijk niet op?”. Ik heb dus eigenlijk heel veel aan de facebookgroep te danken; een nieuwe passie voor mij erbij!

Liefs van Joyce

25 Comments

 1. Joyce wat een leuke blog weer. En wow het hoofdkantoor van Blutsgeschwister, wat zal jij gestuiterd hebben.
  Ik kijk weer uit naar de volgende. Liefs Eveline

  Geliked door 1 persoon

 2. En wat staat het merk jou dan ook absoluut geweldig !! Ik denk ook steeds aan jou als ik het voorbij zie komen!
  En wat zal dat een gaaf bezoekje zijn geweest!

  Vrolijke groet,

  Tamara 🌺

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk om je blog te volgen. Blutsgeschwister vind ik erg leuk maar er is vaak maar een beperkt aantal dingen van te krijgen hier. Ik wil het liefst passen en voelen. Waar is de grootste collectie hier in Nederland te krijgen?

  Geliked door 1 persoon

  1. Super om te horen Hennie! En wat een goeie vraag! Ik herken het heel erg, en daarom hoop ik, mede door het bloggen over Bluts meer bekendheid aan het merk te geven. Ik ga voor je navragen waar de grootste collectie te vinden is!

   Like

 4. Wat leuk zeg! Ik had een jaar of 12 geleden ook een topje van dit merk… ik was er helemaal verliefd op. En de merknaam met het logo is ook al zo mooi. Ik ga toch maar weer eens kijken of ze nog iets moois voor me hebben deze zomer. Groetjes, Joke

  Geliked door 1 persoon

 5. Leuke blog weer Joyce! Dat gaat helemaal goed komen, ik geniet altijd erg van je fantastische foto’s en dan nu extra genieten van je schrijfsels! Ik kijk uit naar de volgende!

  Geliked door 1 persoon

 6. Hey lieve coole chick! Wat ongelofelijk gaaf, dat je voor Bluts blogt…. geloof dat ik je nog weleens gezegd heb, dat ik vond dat Bluts jou in moest zetten voor reclame. Want als er 1 heerlijk kleurrijk mensje is, die een echt uithangbord is voor dit merk, ben jij het wel 😍. Heel veel succes met je nieuwe uitdaging, ik volg je graag!

  Dikke kus,
  Jacqueline

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s