Hier gaan we dan :)

Jaaaahaaaaa, dáár gaan we dan! Wat als een soort van grap was bedoeld gaat nu écht gebeuren; ik schrijf mijn eerste blog!

Vijf en een half jaar geleden was het, mijn tweede dochter was een half jaar. Ik was binnen korte tijd 2 mensen tegengekomen met ‘iets’ leuks aan. Ik vroeg ‘waar heb je dat gekocht?’ en twee keer kwam hetzelfde antwoord “Zheng”. Op dat moment woonde ik nog in Groningen waar ´Zheng´ zit. En… er ging een wereld voor mij open!

Ik geloof dat ik altijd wel iets met kleding heb gehad. Al op jonge leeftijd wist ik precies wat ik wilde (wat ik overigens nu terug zie in mijn dochters ‘kuch’). Roze, alles moest roze…. Mijn moeder heeft nu nog een soort van trauma over schoenen die bij een outfit gekocht moesten worden voor de trouwerij van mijn broer, wat een ellende! Uiteindelijk vonden we ze wel hoor; dé roze allstars (overigens was ik toen inmiddels een tiener).

Ik geloof dat al mijn geld zo’n beetje wel in de kleding is gaan zitten, toen ik op mezelf ging wonen had ik in een allegaartje van spullen in huis, maar in mijn kast lagen stapels met nieuwe kleding.

Na de geboorte van mijn eerste dochter veranderde mijn figuur, hierdoor droeg ik geen broeken meer, maar begon ik rokjes en jurkjes te dragen. De kleuren in mijn huis zijn altijd al vrolijk geweest, zeg maar; roze, paars, oranje, groen; het kon allemaal niet op! Maar in mijn kleding was ik vrij ‘zwart’, ik wist gewoonweg niet hoe ik het moest combineren met kleur. En als ik dan kleur droeg, was het in de zomer. In ieder geval…. Dit sukkelde zo door tot dat moment van ´Zheng´.

GEWELDIG dít is dus wie ík ben! Ik heb van alles gepast (super goed advies gehad van Jianhua, de eigenaresse van ´Zheng´) en ik ging naar huis met een prachtige set; een jurkje van who’s that girl met een vestje en een legging van Blutsgeschwister.

Het was ‘liefde op het eerste gezicht’

En over die liefde wil ik jullie graag meenemen in mijn blogs.

bty
Hier is mijn eerste Blutsgeschwister vestje, ik draag hem nog steeds!

 

22 Comments

 1. Lieve Joyce,

  Gefeliciteerd met het lanceren van je eigen blog. Persoonlijk ken ik je niet,ook al voelt dat zo na een tijdje in de groep wel, ik weet dat dit je gaat lukken! Geen druk er achter zetten maar gewoon lekker er op los kwebbelen als je eigen vrolijke ik. Heel veel succes! xx

  Gerda (tante betsy liefde) 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk om te lezen Joyce!
  Heel veel kleurrijke blogs gewenst😊 en vergeet niet af en toe een oto te plastsen in de TB groep hè, want die zijn ook altijd te gek! ❤️

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat vind ik zo mooi aan jou Joyce, de levenslust en levensenergie die je uitstraalt vanuit je wezen. Hetgeen nog eens benadrukt wordt door je kleurige kleding. Geweldig! Je hebt er ook lef voor nodig in deze vaak toch grauw geklede wereld.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s